Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

NIEUW: Bio-Ron Biologische Hennepdoppen


07-03-2024
advertorial


Een bron van vezels, eiwitten en spoorelementen, ontdek nu de nieuwe aanvullende voeding voor ieder paard!

 

Waarschijnlijk heb je er nog niet vaak over gelezen, hennepdoppen. Wat is het en waarom zou je het aan je dier voeren?

Invented by nature

Hennepdoppen zijn de buitenste schillen van het hennepzaad die overblijven na het pellen. Ze zijn een bron aan verteerbare vezels, eiwitten en daarnaast laag in suikers en zetmeel. Bevat belangrijke aminozuren, mineralen en spoorelementen waaronder magnesium, ijzer, zink, fosfor en calcium.

Bio-Ron hennepdoppen zijn van 100% biologische teelt binnen Europa. Een puur natuur product zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of vulstoffen. Een ideale aanvullende voeding voor ieder paard, ongeacht de leeftijd of activiteit. Het past in vrijwel elk dieet, van vezelrijk, graanvrij suiker- of zetmeelarm dieet.

Ben je na deze informatie nieuwsgierig geworden en benieuwd of jouw paard dit graag eet? Bestel dan je proefverpakking van 1 of 4 kg in de webshop van Bio-Ron.

 

Wist je dat Bio-Ron gespecialiseerd is in natuurlijke (aanvullende) diervoeders?

In ons assortiment vind je puur natuurlijke producten, samengesteld om de algehele gezondheid en vitaliteit van o.a. paarden te ondersteunen. Door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten streven we naar optimale voedingsondersteuning zonder onnodige toevoegingen.

 
 
Meer weten of direct bestellen: Bio-Ron Biologische Hennepdoppen
 
 
 
 

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina