Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Controleer elk jaar de gezondheid van jouw paard


21-06-2010

Door middel van o.a. een mest- en bloedonderzoek....


Je wilt het allerbeste voor je paard. Dat het gezond is, lekker in zijn vel zit en de beste verzorging krijgt. Of je paard gezond is, valt helaas niet altijd aan de buitenkant te beoordelen. De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) heeft daarom het GD Horse care gezondheidspakket ontwikkeld. Een compleet pakket waarmee je jaarlijks de gezondheid van je paard op eenvoudige en snelle wijze kunt controleren. VoerVergelijk ondersteunt dit initiatief. Met dit pakket kun je namelijk een aantal belangrijke gebreken snel en eenvoudig opsporen. Zo kunnen vervelende aandoeningen worden voorkomen. Ook voor jouw paard is dit zeker de moeite waard.

Mest- en bloedonderzoek
Het GD Horse care gezondheidspakket bevat onder andere een mestonderzoek en een uitgebreid bloedonderzoek. Het mestonderzoek is speciaal bedoeld om te voorkomen dat je paard last krijgt van maag- en/ of darmwormen.

Aan de hand van het bloedonderzoek wordt de lever-, nier- en spierwerking van je paard beoordeeld. Ook wordt gekeken naar de afwezigheid van inwendige ontstekingen en infecties en wordt bepaald of het paard voldoende essentiële mineralen en vitaminen binnen krijgt.

Binnen een week ontvang je de onderzoeksresultaten met een duidelijke toelichting. Zo weet je precies hoe het met de gezondheid van je paard gesteld is. Je dierenarts ontvangt ook deze informatie, zodat je bij hem/haar terecht kunt voor vragen en een uitgebreid advies.

Meer weten over het GD Horse care gezondheidspakket? Kijk dan op de website van GD Horsecare. Je kunt het pakket daar ook online bestellen.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina