Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Hartog Concept vernieuwd - nu nog gezonder!


29-04-2019
advertorial


De Hartog kruidenbrok met unieke kruidenmelange bestaat 30 jaar! Daarom heeft Hartog besloten om het product in een feestelijk jasje te steken.  Maar wees gerust, de vertrouwde pure brok met kruidenmelange is ongewijzigd gebleven. Hartog heeft alleen het aminozurenpatroon aangepast zodat de brok nog beter past bij het huidige ruwvoerrantsoen. Ook zijn veel sporenelementen nu in organische vorm toegevoegd voor een betere opname door de darmwand.

Al 30 jaar uniek
Hartog Concept kruidenbrok is rijk aan pure grondstoffen zoals haver, gerst en tarwe. In de zak vind je geen schroot, hullen en schillen.  Deze vulmiddelen worden vaak gebruikt als goedkoop alternatief voor hoogwaardige grondstoffen en voegen niks toe aan het rantsoen van het paard. De vulmiddelen zorgen juist voor extra belasting van het verteringsysteem. Omdat de brok bestaat uit pure grondstoffen, hebben we geen conserveringsmiddelen nodig.  De toegevoegde granen en oliën zijn GMO-vrij.

Samenstelling van kruidenmelange na 30 jaar onthult!
Al ruim 30 jaar wordt de Concept kruidenbrok verrijkt met een uniek kruidenmelange. We vertellen er graag iets over. Met kruiden wordt een heerlijke smaak gecreëerd daarom zijn alle paarden gek op de Hartog Kruidenbrok. In de vrije natuur is het paard zelf in staat om kruiden te eten. De huidige paardenwijde en het ruwvoerrantsoen bestaat tegenwoordig nog maar uit enkele grassen en gewassen en biedt weinig veelzijdigheid.

Onze unieke kruidenmelange:

Knoflook, brandnetel, fenegriekzaad en citroenschillen: deze kruiden versterken elkaar en hebben een positief effect op de aanmaak van rode bloedlichaampjes en ondersteunen het zuurstoftransport. Tevens werken de meeste kruiden bloedzuiverend en ondersteunen ze de nieren bij het uitscheiden van afvalstoffen.

Fenegriekzaad, blaaswier, peterselie, zoethoutwortel en anijszaad: deze kruiden beschermen de darmwand en ondersteunen het normaal functioneren van de darmen. Anijszaad heeft een kalmerende werking op de maag.

Peterselie, tijm en citroenschillen: deze kruiden zijn rijk aan antioxidanten.

Brandnetel en knoflook: deze kruiden zijn een weldaad voor huid en haar en werken vocht afdrijvend en ontsteking remmend.

Knoflook en zoethoutwortel:
deze kruiden hebben een positief effect op het immuunsysteem.

Fenegriek zaad:
dit zaad bevat natuurlijke anabolen en bevorderen de spieropbouw.

Hartog ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde producten. Lees alles over de unieke kruidenmelange op www.hartog-lucerne.nl/concept

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina