Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Record: 40.000 unieke bezoekers per maand


01-12-2014


In de maanden oktober en november hebben meer dan 40.000 unieke bezoekers VoerVergelijk.nl bezocht. Het aantal bezoeken is daarmee bijna 60.000 per maand. Vanaf de zomer is er een aanzienlijke stijging in bezoekersaantallen zichtbaar. In oktober 2014 was VoerVergelijk vijf jaar online. Vanaf het begin zijn de bezoekersaantallen sterk toegenomen. In 2010 is de supplementenmodule aan de website toegevoegd. VoerVergelijk wordt steeds vaker gebruikt om onafhankelijke informatie over paardenvoer te lezen, voeders met elkaar te vergelijken en ervaringen uit te wisselen met andere paardenhouders.

Het grootste gedeelte van de bezoekers komt via de zoekmachines, zoals Google, op de website terecht. In de kennisbank is uitgebreide informatie te vinden over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan het voeren van paarden. Als een paardenhouder op zoek is naar informatie over het voeren van paarden, dan komen zij vaak op VoerVergelijk.nl terecht.

Wekelijks schrijft ir. Marike Jacobs een kort artikel met praktsiche tips over voeding die geplaatst wordt op de website en Facebook pagina van DeHoefslag. Daarnaast geeft ir. Olga Dansen elke twee weken antwoord op een voedingsvraag van bezoekers van Horses.nl. En sinds dit jaar is VoerVergelijk.nl een samenwerking aangegaan met Horse Event om ook de bezoekers van Horse Event te voorzien van onafhankelijke informatie over het voeren van paarden. Vanuit deze artikelen kunnen bezoekers meer informatie vinden op VoerVergelijk.nl.

Het afgelopen jaar is Nicole Slijkerman tweemaal geïnterviewd voor de Hippisch Ondernemer en DeHoefslag. Deze interviews hebben veel positieve reacties opgeleverd. Ook zal er binnenkort een interview van Olga Dansen verschijnen in BIT.

Zowel voor bezoekers als voor adverteerders wordt VoerVergelijk steeds interessanter. Heeft u interesse om te adverteren op VoerVergelijk.nl? Lees meer informatie

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina