Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Bezoekersaantallen overschrijden 35.000 bezoekers/maand


17-12-2013


VoerVergelijk.nl heeft de grens van 35.000 unieke bezoekers per maand overschreden. In november 2013 bezochten 35.391 unieke bezoekers het platform voor paardenvoer. Sinds de live-gang in oktober 2009 blijft de website groeien. Steeds meer paardenhouders gebruiken VoerVergelijk om informatie over het voeren van paarden te vergaren en ervaringen te delen. Al eerder bezochten in één maand 34.522 bezoekers de website, maar nu is de grens van 35.000 unieke bezoekers duidelijk overschreden.

Seizoensinvloeden
Ieder jaar zijn duidelijke seizoensinvloeden zichtbaar. Tijdens de wintermaanden zijn paardenhouders veel meer met de voeding van het paard bezig, dan in de zomer. In de zomer staan paarden in de weide en krijgen minder bijgevoerd. Daarnaast hebben alle webpagina's in de zomer te maken met een daling in de bezoekersaantallen, omdat er in de zomer minder wordt geinternet.(Bron: Marketingfacts).

Samenwerkingen
Sinds begin 2013 heeft VoerVergelijk een samenwerking met de Hoefslag. Iedere week schrijft ir. Marike Jacobs een kort artikel over voeding met duidelijke richtlijnen en tips. Dit artikel wordt elke woensdag bij het Hoefslag nieuws geplaatst. Deze artikelen worden goed gelezen en vaak gedeeld op Facebook. Ook in 2014 zal deze samenwerking worden voortgezet.

Daarnaast beantwoordt VoerVergelijk elke twee weken een bezoekersvraag voor Horses.nl. Deze bezoekersvraag wordt op de Horses website en in de nieuwsbrief geplaatst en gepubliceerd in de Paardenkrant. Ook verschijnen er regelmatig columns van VoerVergelijk in de Paardenkrant. Recentelijk is de Paardenkrant Voedingspecial verschenen die ook werd bijgesloten bij BIT. Hiervoor heeft VoerVergelijk vier artikelen geschreven. Door deze samenwerkingen wordt de informatie en kennis van VoerVergelijk breed verspreid en krijgt de website steeds meer bekendheid.  

Lees meer:
Nieuws 26-01-2013: VoerVergelijk bewijst zich als platform voor paardenvoer

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina