Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Een fantastisch Horse Event 2012


10-09-2012


Horse Event 2012 is weer voorbij! Het hele weekend prachtig weer en de bezoekersaantallen braken voorgaande records. Horse Event trok dit jaar meer dan 30.000 bezoekers.

In de stand van VoerVergelijk (zie foto links) is het ook het hele weekend druk geweest. Heel veel bezoekers hebben meegedaan aan de prijsvraag, waarbij geschat moest worden wat een plak hooi weegt en of een paard beter moet kauwen op brok of muesli. De vragen werden uiterst serieus genomen en er zijn zelfs hulplijnen ingeroepen. De winnaars van de dekens en sjabrakken worden binnen enkele weken op deze website bekend gemaakt. Ook krijgen alle deelnemers per e-mail bericht over de uitslag en het goede antwoord.

VoerVergelijk verzorgde elke dag een presentatie in het Innovation Centre. De naam van de presentatie was: 'Van mond tot kont'. Een Kaspische pony met veulen werd gebruikt om het maagdarmkanaal op te schilderen. Een zeer leerzaam verhaal over de spijsvertering van een paard en praktische voedingstips. Zie foto rechts

In het Innovation Centre werd ook een Ruwvoerquiz gehouden, georganiseerd door VoerVergelijk, BLGG, PaardenKennisCentrum en Equilin, waar diverse partijen ruwvoer met analyse werden getoond. Ook aan deze quiz hebben veel bezoekers deelgenomen. Ook de deelnemers van deze quiz krijgen binnen enkele weken de uitslag per e-mail toegestuurd.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina