Bedrijfspresentatie

Uw bedrijfspresentatie ook op deze website?klik hier om contact met ons op te nemen.

Paardenvoer van Bio-ron

Bio-ron


"Bio logisch voor paarden"
Telefoon : telefoon Bio-ron
E-mail : e-mail Bio-ron
Website : http://www.bio-ron.com
Aantal producten : 15
Aantal supplementen: 0


« terugOver Bio-ron

Bio-Ron is een jong bedrijf wat zich richt op back to basic voor paarden, puur en eerlijk dus vanzelfsprekend biologisch. Basis voeding gemaakt van alleen hele granen en zaden, aanvullende voeding, bio weide gras- en kruiden mengsels, duurzame meststoffen en ecologisch verantwoordt stalmanagement.

Biologisch voedsel past bij het wezen van het paard
Passende voeding stelt het paard in staat een passend darmmilieu en daarmee een gezonde spijsvertering te ontwikkelen. Biologisch geteelde planten vertonen qua groei, vitaliteit en daarmee inhoudstoffen veel overeenkomsten met de planten die de paarden in de vrije natuur zouden tegenkomen en eten. Naast ruwvoer / grassen zijn granen de vitale zaden die zij als eerste uit de bloeiende grassen zullen eten op zoek naar de meest vitale voeding.

Een paard gezond houden begint in de 1e plaats met goed ruwvoer!
Kruidig, structuurrijk en natuurlijk gegroeid / afgerijpt echt hooi van vitale, dus mineraalrijke, gronden en / of weidegang van deze kwaliteit. Aangevuld voor meer diversiteit met vitale granen / zaden als krachtvoer.

De term KRACHT in ons krachtvoer staat voor de vitaliteit van biologisch geteelde granen. Door voorbewerken te beperken behouden wij deze vitaliteit en stimuleren we het paard zijn voedsel zelf te verteren. Dit van oorsprong sobere dier is nl. zeer goed in staat voldoende calorieƫn en alle belangrijke voedingstoffen uit het voedsel te halen.

Conditie begint dus met passende en vitale voeding
Een vitaal paard staat in zijn kracht en kan duurzaam presteren.

Grondstoffen
Al onze grondstoffen zijn vanzelfsprekend biologisch.
Om hier de hoogste kwaliteit in te kunnen waarborgen gebruiken wij geen producten van biologische bedrijven in omschakeling.
Ook gebruiken wij geen melasse, meel, gries. schroot, pulp e,d, maar alleen complete granen en zaden.

Het resultaat
Eerlijk geproduceerd en puur voedsel zonder ongewenste ballaststoffen. Vrij van genetisch gemodificeerde producten en rijk aan door de natuur uitgebalanceerde voedingstoffen.
Waarmee zuinig gevoerd kan worden.

U voert minder maar geeft uiteindelijk meer
Geproduceerd volgens GMP+, HACCP en SKAL normen en EKO gecertificeerd. Milieu besparend verpakken wij uw paardenvoer in onbedrukte, ongebleekte bruine gerecyclede papieren zakken met minimale inkt opdruk.
Verkooppunten in Nederland en Belgiƫ.