Nicole Slijkerman

Nicole Slijkerman


Nicole is afgestudeerd aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden voor de opleiding Paard en Management en Master of Science in Managemeen. Van kleins af aan is zij zeer actief in de dressuursport. Na haar opleiding is zij vier jaar werkzaam geweest bij voerproducent Hartog als voedingsdeskundige. Sinds 2009 is zij eigenaresse van VoerVergelijk.nl

Terugblik 2016: VoerVergelijk.nlNu het einde van het jaar nadert is het moment om het jaar even te overdenken. Wat waren de hoogtepunten en dieptepunten van het afgelopen jaar? Ik realiseer mij dat het afgelopen jaar zowel zakelijk als privé vele hoogtepunten heeft gekend en dat ik heel lang moest nadenken om enkele kleine dieptepunten op te kunnen sommen. Het feit dat dit nadenken zo lang duurde is de bevestiging dat ik geen enkele reden tot klagen heb.

In 2016 heeft het team van VoerVergelijk weer mooie resultaten neergezet. De bezoekersaantallen zijn sinds live-gang in 2009 alleen maar gegroeid en in 2016 is het aantal unieke bezoekers weer met 15% gestegen ten opzichte van 2015. Momenteel hebben we gemiddeld 47.000 unieke bezoekers per maand. Ik vind het geweldig om te zien dat een website die vanaf de grond is opgebouwd zich steeds verder ontwikkeld als platform voor paardenvoer, waar vele paardenhouders hun informatie over het voeren van paarden vinden.

We hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van ons Facebook kanaal. Via dit extra kanaal posten wij meerdere malen per week berichten met tips en informatie over het voeren van paarden. In het afgelopen jaar is het aantal volgers verdubbeld. In 2017 zullen wij ons Facebook kanaal verder uitbouwen.

In 2016 is de samenwerking met Eisma die halverwege 2015 is gestart verder uitgebouwd, waardoor wij, naast Horses, nu ook elke twee weken een artikel schrijven voor de website van BIT. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om artikelen te schrijven voor Horses, Dressuur of het magazine van BIT. Extra trots ben ik op de Voerspecial die we gezamenlijk hebben gemaakt. Een mooi naslagwerk met interessante artikelen over voer-gerelateerde onderwerpen.

Voor het komende jaar hebben we weer leuke plannen gemaakt. De belangrijkste ontwikkeling is dat VoerVergelijk in 2017 een upgrade zal krijgen. De website zal vernieuwd worden conform de huidige technologieën, waardoor de website nog meer mogelijkheden krijgt en nóg gebruiksvriendelijker zal worden. Hiermee hopen wij nog meer paardenhouders te kunnen informeren over het voeren van paarden, waarmee het aantal problemen dat ten grondslag ligt aan verkeerd voeren afneemt. Dat is mijn goede voornemen!

Ik wens iedereen een heel gezond en sportief 2017 toe. 
 
meer columns | Naar de home pagina
Reacties (0)Naam
E-mail
Update Houdt mij op de hoogte

Reactie