Partners

VoerVergelijk heeft diverse samenwerkingsverbanden met partners. Bekijk hieronder wat deze samenwerkingen inhouden en wat de partners van VoerVergelijk voor u kunnen betekenen.


 

Horses.nl is een nieuwswebsite voor alle liefhebbers en professionals in de paardenbranche in Nederland en België. Horses.nl wordt elke dag voorzien van het laatste nieuws op het gebied van paarden in alle takken van sport, fokkerij, ondernemen, recreatief en andere paard gerelateerde nieuwsberichten.

VoerVergelijk geeft elke twee weken antwoord op een bezoekersvraag van Horses. Deze vraag en het antwoord worden gepubliceerd op Horses.nl en in de nieuwsbrief. Ook worden regelmatig columns van VoerVergelijk doorgeplaatst op Horses.nl.


 

De Paardenkrant is hét onafhankelijk nieuws- en vakblad voor fokkers, opfokkers en gebruikers van paarden en pony’s. De Paardenkrant verschijnt iedere woensdag. Naast actueel nieuws is bij een gemiddelde omvang van 32 pagina’s in De Paardenkrant ook volop ruimte voor achtergrondverhalen en reportages.

Elke twee weken wordt er een voervraag van VoerVergelijk.nl gepubliceerd in de Paardenkrant. Ook worden regelmatig columns geplaatst van de voedingsspecialisten van VoerVergelijk.nl. Kijk op de website van de Paardenkrant


 

Bit verschijnt 10 keer per jaar boordevol interessante artikelen, mooie foto’s en praktische informatie. Bit is een blad met inhoud én fun dat jou wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn.  Een onafhankelijk magazine voor de paardenliefhebber. Bit-abonnees hebben een streepje voor! Je ontvangt Bit iedere keer thuis op de mat. Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar specials zoals de Bit Mode waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste fashion trends in de paardenwereld. In de Bit-webshop ontvang je 20% korting en regelmatig krijg je per mail een exclusieve aanbieding of cadeau van prachtige producten. In iedere Bit hebben we ‘Van Bit Voor Jou’ acties waar alleen jij als Bit-abonnee kans maakt op mooie prijzen. Je kunt met korting meedoen aan activiteiten en gratis of met korting de leukste evenementen bezoeken! Heb je een Bit Compleet of Bit Online abonnement? Dan heb je toegang tot het premium gedeelte op Bitmagazine.nl met onder andere intstructievideo’s, online archief, exclusieve artikelen en kun je Bit digitaal lezen waar en wanneer het jou uitkomt. Ga naar Bitmagazine.nlDe Vereniging Eigen Paard biedt de (toekomstige) particuliere bezitter van een paard of pony onafhankelijke belangenbehartiging en een breed scala aan hoogwaardige diensten en producten, gericht op het welzijn van paard of pony en op zorgeloos rijplezier.

Vereniging Eigen Paard is een onafhankelijke consumentenorganisatie, die de collectieve belangen van de (aanstaande) paardenbezitter behartigt. Drie belangrijke aspecten hierbij zijn advies, aankoopbegeleiding en actuele informatievoorziening. Als belangenvereniging met een stevige achterban oefenen we invloed uit en zijn wij een serieuze gesprekspartner voor landelijke en lokale overheden. Het belang van onze leden staat voorop. Dus paardeneigenaren in Nederland: verenigt u, want samen staan we sterker!  Bekijk hier wat Vereniging Eigen Paard voor jou kan betekenen

Via de website van Vereniging Eigen Paard kunnen leden gratis voeradvies aanvragen of het rantsoen laten controleren bij VoerVergelijk

 


Het glossy magazine Dressuur verschijnt 6 keer per jaar waarvan 2 keer online. Het is een blad voor iedereen die zich op (semi)professioneel niveau bezighoudt met de dressuursport en voor diegene die zich willen ontwikkelen richting het professionele niveau van de dressuursport. Dressuur magazine is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter!

VoerVergelijk.nl schrijft regelmatig artikelen voor Dressuur en Dressuurmagazine.nl over voeding voor dressuurpaarden. Ga naar Dressuur.nl