Bedrijfspresentatie

Uw bedrijfspresentatie ook op deze website?klik hier om contact met ons op te nemen.

Paardenvoer van HELTIE horse

HELTIE horse


"Hoog geconcentreerde kruidenextracten"
Telefoon : telefoon HELTIE horse
E-mail : e-mail HELTIE horse
Website : https://www.heltieanimal.com/
Aantal producten : 0
Aantal supplementen: 16


« terugOver HELTIE horse

Wij geloven in de kracht van kruiden. En als paardenliefhebbers willen wij ervoor zorgen om onze dieren zo gezond mogelijk te houden op een natuurlijke manier. Echter zagen wij dit niet terug in de beschikbare supplementen. Er was weinig onderscheid tussen alle verkrijgbare supplementen. Zo zijn bijna alle supplementen voor gewrichten op basis van glucosamine en voor huidproblemen op basis van biotine. Vanuit onze herbalistische achtergrond zijn wij gestart met de ontwikkeling van supplementen op basis van unieke kruidensamenstellingen, onderscheidend en effectief.

Verder dan het aanvullen van tekorten
Sommige kruiden en etherische oliën hebben een synergetisch effect op elkaar. Dit houdt in dat zij, in de juiste dosering, elkaars werking versterken. In de samenstelling van de HELTIE horse® supplementen is dit effectief toegepast. Om die reden gaan de supplementen van HELTIE horse® verder dan het aanvullen van een vitamine- en mineralentekort.

Kwaliteit kruiden
HELTIE horse® maakt uitsluitend gebruik van hoog geconcentreerde kruidenextracten. Dit houdt in dat in het verwerkingsproces van verse kruiden naar vloeibare kruidenextracten zo min mogelijk verdund is. Van bijvoorbeeld 1 kilo verse kruiden kun je 1 liter, maar ook 5 liter kruidenextracten maken. Vanzelfsprekend beïnvloed dit de kwaliteit van de supplementen. Door gebruik te maken van hoog geconcentreerde kruidenextracten is de hoeveelheid van actieve kruiden in deze supplementen hoog, wat belangrijk is voor de werking.

De HELTIE horse® supplementen zijn zowel preventief als curatief te gebruiken. U kunt de kruidenmengsels bij bepaalde klachten aan het paard voeren om de klachten te verminderen. U kunt ook in een lagere dosering voeren om bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen.