Bedrijfspresentatie

Uw bedrijfspresentatie ook op deze website?klik hier om contact met ons op te nemen.

Paardenvoer van VITALstyle

VITALstyle


"Met de kracht van de natuur"
Telefoon : telefoon VITALstyle
E-mail : e-mail VITALstyle
Website : https://www.vitalstyle.nl/
Aantal producten : 6
Aantal supplementen: 20


« terugOver VITALstyle

VITALstyleVITALstyle staat al sinds 1967 garant voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke producten voor honden, katten en paarden. VITALstyle is dan ook hét merk voor 100% natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor jouw paard. De producten zijn verrijkt met specifiek geselecteerde kruiden, die elk een eigen krachtige werking hebben om de gezondheid van het paard optimaal te ondersteunen.

De kracht van kruiden
Van nature bestaat het rantsoen van een paard niet alleen uit één soort gras, maar uit een gevarieerde mix van grassen, planten, kruiden, boomschors, bloemen en struiken. Bewezen is dat een paard wel meer dan 80 soorten eet! De kruiden bevatten namelijk vezels en stoffen die het spijsverteringskanaal, de afvoer van afvalstoffen en de algehele stofwisseling ondersteunen. Wanneer je je paard de variatie aanbiedt waar hij van nature behoefte naar heeft, wordt de gezondheid van je paard gestimuleerd. Afwisseling en kruiden zorgt namelijk voor een goede weerstand, stabiele darmflora en een optimale gezondheid. Ondersteun je paard daarom met de kracht van de natuur!

Supplementen
Omdat er tegenwoordig weinig tot geen kruiden meer in het grasland, en dus ook het ruwvoer, te vinden is, is het van belang dat wij als paardeneigenaren onze dieren van deze natuurlijke behoefte voorzien. Wanneer het paardenlichaam uit balans raakt, bijvoorbeeld door een weerstandsdipje of een wisseling in voeding, is er natuurlijk niets beter dan de balans te kunnen herstellen met de kracht van de natuur! VITALstyle biedt daarom supplementen aan om het basisrantsoen van je paard op een natuurlijke wijze aan te kunnen vullen, voor een blijvende balans van binnenuit.

Verzorgingsproducten
Verzorging van de huid, hoef of vacht? Ook daar heeft VITALstyle 100% natuurlijke producten voor! Want alles wat een paard nodig heeft, is in de natuur te vinden.

Diergeneesmiddelen
VITALstyle biedt tevens enkele geregistreerde diergeneesmiddelen aan. Ook deze middelen zijn 100% natuurlijk en daarom uniek!

Filmpje: weet jij waarom jouw paard kruiden nodig heeft?
Klik hier voor het filmpje