Bedrijfspresentatie

Uw bedrijfspresentatie ook op deze website?klik hier om contact met ons op te nemen.

Paardenvoer van Pavo

Pavo


"Innovatie door inspiratie"
Telefoon : telefoon Pavo
E-mail : e-mail Pavo
Website : http://www.pavo.nl
Aantal producten : 33
Aantal supplementen: 15


« terugOver Pavo

PavoPassie
Bij Pavo hebben we passie voor paarden, voor voeding én voor mensen. We laten ons inspireren door jou als paardenhouder. .... Pavo is innovatie door inspiratie .....
Die kennis delen we graag via het GroomingTeam, dat altijd bereikbaar is om jou van gericht advies te kunnen voorzien. De experts in het Pavo Grooming Team zijn specialisten op het gebied van voeding en de gezondheid van paarden.

Gezondheid
De gezondheid van jouw paard staat bij Pavo altijd voorop. Daarom investeren we bij Pavo veel tijd en geld aan onderzoeken die we samen met erkende topinstituten en universiteiten over de hele wereld uitvoeren. Op basis van onze jarenlange ervaring en onderzoeksresultaten gaan wij steeds weer op zoek naar beter en gezonder. Smaaktesten, verteringsonderzoek en praktijkervaring - opgedaan bij onze klanten - vormen de basis voor nieuwe ontwikkelingen in ons totale assortiment.

Kwaliteit
Ieder paard heeft zijn eigen rantsoenbehoefte. Jij kan zelf het beste bepalen welk voer jouw paard nodig heeft. Daarom heeft Pavo een breed assortiment aan paardenvoer, omdat ieder paard anders is en andere behoeftes heeft.

Pavo beschikt over het GMP+ en HACCP-food kwaliteitskeurmerk. Producten van Pavo voldoen aan de zeer strenge eisen die ook worden gesteld aan voedingsproducten voor mensen. Daarmee is Pavo uniek in Europa. Aan Pavo is daarom het HACCP-Food certificaat toegekend.

Verder zijn onze muesli's GMO-vrij er worden in de muesli's van Pavo geen genetisch gemodificeerde grondstoffen gebruikt.