Bedrijfspresentatie

Uw bedrijfspresentatie ook op deze website?klik hier om contact met ons op te nemen.

Paardenvoer van Effektri

Effektri


"Healthy animal, happy animal"
Telefoon : telefoon Effektri
E-mail : e-mail Effektri
Website : http://www.effektri.com/
Aantal producten : 0
Aantal supplementen: 7


« terugOver Effektri

EffektriEffektri is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 actief is op de markt voor voedingssupplementen voor honden en paarden. Ons belangrijkste supplement is de omega-3 olie op basis van visolie, aangevuld met natuurlijke antioxidanten en vitamine D. Deze olie produceren we in Duitsland en wordt verkocht in Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Canada.

De visolie die wij gebruiken is farmaceutische kwaliteit en is geproduceerd in overeenstemming met de strikte kwaliteitsnormen van de Europese Unie. Onze producten zijn natuurlijk en bevatten geen stoffen die op de FEI-dopinglijst voorkomen.

De Effektri producten zijn zowel preventief als indicatief te gebruiken. U kunt de olie bij bepaalde klachten aan het paard voeren om de klachten te verminderen dan wel te laten verdwijnen. U kunt ook in een lagere dosering de olie voeren om bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen.

Onze supplementen zijn verkrijgbaar bij www.effektri.com, via aangesloten specialisten, (dieren)winkels en dierenartsen.