Bedrijfspresentatie

Uw bedrijfspresentatie ook op deze website?klik hier om contact met ons op te nemen.

Paardenvoer van Olewo

Olewo


"Olewo, natuurlijk werkt alles beter!"
Telefoon : telefoon Olewo
E-mail : e-mail Olewo
Website : http://www.olewo.nl
Aantal producten : 7
Aantal supplementen: 0


« terugOver Olewo

OlewoOlewo diervoedersupplementen worden gemaakt van verse wortelen en rode bieten welke geteeld worden in Duitsland. Ze bieden essentiele voedingsstoffen die een gezonde spijsvertering verzorgen, het imuunsysteem ondersteunen, huid en vacht optimaliseren en de algehele gezondheid op peil houden.

Meer dan 35 jaar geleden was Olewo zijn tijd ver vooruit toen zij de eerste Wortelvlokken ontwikkelden en als natuurlijk diervoedersupplement op de de markt brachten. Olewo bleef aan kop bij de produktie van natuurlijke diervoedersupplementen door continue onderzoeken en studies te verrichten naar zowel de behoefte als de inhoud. Dankzij Olewo?s onderzoeken is het productieproces van het originele product steeds weer bijgesteld en geperfectioneerd.

Wortelkorrels zijn in de jaren 80 ontwikkeld. Uit onderzoek bleek dat voor een snellere opname van de vitamine en voedingsstoffen, geperste korrels zeer geschikt zijn. Het proces van drogen en vormen van de wortelproducten wordt gedaan met een zogenaamde laag-warmte behandeling. Dit om zo alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen te behouden. Dankzij deze techniek en het toevoegen van olie kan de beta-caroteen van de wortel omgezet worden in vitamine A. Beta-caroteen is de voorloper van vitamine A.

In 2003 kwam er een nieuw supplement, de Rode bietenvlokken, deze bestaat uit pure rode bieten. Aangezien de werking bij het voeren van bieten in de dierenwereld nog niet bekend was, heeft Olewo cel-biologische testen laten uitvoeren door Dartsch Scientific GmbH in Duitsland. Men verkreeg zo inzicht in de voordelen van het voeren van rode bieten en wat deze miraculeuse groente onze dieren te bieden heeft. Rode bieten zijn verkrijgbaar in vlokken en korrels.

Olewo producten dragen bij aan de levensverlenging van onze dieren in goede gezondheid.