Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Winnaars Dominick deken


09-10-2010

verloot onder de respondenten van de enquête.....


De afgelopen drie maanden is er een online enquete gehouden onder bezoekers van VoerVergelijk en paardenhouders die nog niet bekend waren met de website. Deze opdracht werd uitgevoerd door de HAS kennistransfer. Het doel van de enquête was de gebruikerservaringen van de huidige website en de verwachtingen van de nieuwe supplementenmodule in kaart brengen.

De enquête is volledig ingevuld door 181 respondenten, waarvan 79% bekend was met VoerVergelijk.nl. Respondenten omschreven de website voornamelijk als: gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, snel, overzichtelijk, uitgebreid, compleet en behulpzaam.

Uiteraard zijn er ook verbeterpunten en uitbreidingstips naar voren gekomen, die in een adviesrapport zijn gebundeld, waarmee VoerVergelijk de komende maanden aan de slag zal gaan om deze verbeteringen door te voeren.

Onder de respondenten van de enquête zijn twee Dominick dekens verloot.

De winnaars zijn:

  • S. Swanenberg uit Wijchen
  • M. Schuur uit Enschede

 

Ben jij één van de gelukkige winnaars? Stuur dan een e-mail naar info@voervergelijk.nl met jouw contactgegevens dan zal Dominick zo snel mogelijk contact opnemen over de gewenste deken en - maat.

Gerelateerd nieuws:
Enquete: Geef jouw mening over VoerVergelijk.nl

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina