Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Horse Event 2010 zeer geslaagd!


13-09-2010

Ondanks regen toch vele bezoekers....


Afgelopen weekend was VoerVergelijk met een stand aanwezig op Horse Event. Ondanks het slechte weer op vrijdag en de zondag kan toch terug gekeken worden op een geslaagd evenement. Het evenement was wederom goed opgezet en er waren veel leuke en interessante clinics, lezingen en shows bij te wonen.

VoerVergelijk had een ruime stand aan het einde van de fokkerijwereld, vlak na de ingang/uitgang. VoerVergelijk deelde ter promotie van de nieuwe supplementenmodule potjes met snoepjes uit, die zeer goed werden ontvangen. Horse Event staat altijd in het teken van paarden, waardoor veel mensen ook verwachten dat er paardensnoepjes uitgedeeld werden, maar des te groter was de blijdschap dat er nu ook eens iets voor de mensen zelf uitgedeeld werd. In totaal heeft VoerVergelijk 5200 medicijnpotjes met kleine salmiak- en mintsnoepjes uitgedeeld. De bezoekers waren erg blij met een lekker snoepje voor henzelf die ze mee konden nemen naar huis of in de auto tijdens de lange reis naar huis konden opeten.

Vele bezoekers gingen met tassen vol proefzakjes met paardenvoer van diverse merken naar huis. Voor de paardenhouders die toch een overstap maken naar een ander merk/product. Laat weten hoe het bevalt en schrijf een beoordeling over jouw paardenvoer. Dan maak je tot 30 september kans op een waardebon te besteden bij Atorka ruiter- én outdoorshop in Montfoort.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van VoerVergelijk? Word lid van onze nieuwsbrief!

Lees meer:
Column: proefzakjes en voerwissels

Horse Event: perfecte mix van educatie en entertainment

 

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina