Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

DE SUPPLEMENTENMODULE IS ONLINE


01-09-2010

Zoek, vergelijk en beoordeel supplementen.....


De nieuwe module voor het vergelijken van supplementen is online. De module is live gegaan met 670 producten in de database. In de komende maanden zal dit aantal nog verder uitgebreid worden. 

Het doel van de supplementenmodule is om inzicht te geven in het oneindige aanbod van supplementen en ervaringen te delen. Zodat de consument het beste supplement kan vinden voor zijn/haar paard en portemonnee.

Per aandoening kan bekeken worden welke supplementen hiervoor verkrijgbaar zijn. Het is mogelijk om de kosten voor zowel paarden als pony’s per dag te vergelijken en ervaringen van gebruikers te lezen. Gebruikers kunnen de producten beoordelen op diverse onderdelen zoals bijv. prijs, kwaliteit en effect.  Ook is er informatie te vinden over de manier van voeren, dopingrisico’s en waarschuwingen.

Als het juiste product is gevonden kan bekeken worden bij welke webshops het product verkrijgbaar is tegen welke prijs, bezorgkosten en met welke betaalmogelijkheden. Vervolgens kan doorgeklikt worden naar een webshop om hier een aankoop te doen.

Bekijk snel de nieuwe supplementenmodule

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina