Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Doe mee met de NHK kennisquiz


31-08-2010

en maak kans op mooie prijzen.....


Het Nederland Hippisch Kenniscentrum  organiseert voor de bezoekers van Horse Event  (10 -12 september 2010 in Deurne) de NHK Kennisquiz.  Wie Horse Event gaat bezoeken is van harte uitgenodigd om aan deze kennisquiz op www.nhk.nl deel te nemen. Met de NHK Kennisquiz kunnen deelnemers hun paardenkennis testen en maken ze kans op een van de leuke prijzen.

De Kennisquiz bestaat uit 10 onderdelen.  Vanaf 31 augustus vinden bezoekers van www.nhk.nl op iedere volgende werkdag via de Horse Event-banner een link naar een nieuw onderdeel van de quiz.  Op vrijdag 9 september zijn dan 9 onderdelen van de quiz daar beschikbaar. Deelnemers aan de NHK Kennisquiz kunnen de vragen van onderdeel 10 beantwoorden op een formulier op Horse Event. De mogelijkheid tot deelname aan deze kennisquiz sluit op zondag 12 september om 20.00 uur. Tot die tijd zijn ook nog de digitale onderdelen 1 tot en met 9 in te vullen.

De verschillende onderdelen zijn gemaakt door diverse organisaties en instellingen, namelijk: VoerVergelijk.nl, Paardenkenniscentrum Lelystad, Bokt.nl, Helicon NHB Deurne, Hogeschool HAS Den Bosch, Hogeschool Van Hall Larenstein en het NHK.

Voor deelnemers zijn de volgende prijzen beschikbaar:

Jonger dan 20 jaar:
• Ipod
• Toegangskaarten voor Horse Event 2011
• Waardebon van €50,- van Atorka ruiter- én outdoorshop uit Montfoort

Vanaf 20 jaar:
• Clinic naar keuze van Machteld Oudshoorn van het Paardenkenniscentrum
• Toegangskaarten voor Horse Event 2011
• Waardebon van €50,- van Atorka ruiter- én outdoorshop uit Montfoort

De prijzen worden verloot onder de deelnemers met de minste foute antwoorden.

Op maandag 20 september worden de namen van de winnaars op de website van het NHK bekend gemaakt. Ook zijn daar dan de correcte antwoorden te vinden.

Doe mee met de kennisquiz en test je kennis

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina