Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Thema avonden voeding groot succes


02-08-2010

Landelijke campagne van het Paarden Kennis Centrum.......


De eerste twee thema avonden, van de reeks van elf, van het Paarden Kennis Centrum zijn gehouden op 23 juli in Montfoort en 1 augustus in Nibbixwoud. De thema avonden zijn tot dusver een groot succes. De bezoekers van de avonden blijken vele vragen te hebben over het voeren van hun paard en willen graag een serieus antwoord op de onduidelijkheden rondom discussies die onderling op maneges en pensionstallen ontstaan.

''Tijdens de eerste thema-avonden merkte ik wederom dat veel paardeneigenaren met vragen lopen over voeding. De bezoekers vinden het fijn dat ze vragen kunnen stellen en hierop een antwoord krijgen. Ook eigenaren die niet direct vragen hebben, vinden het prettig om te weten of ze het wel goed doen.'' aldus Machteld van Oudshoorn van het Paarden Kennis Centrum.

In de ca. 2 uur durende lezing worden alle seizoenen van het jaar besproken met aandachtspunten voor het rantsoen van je paard. Veel nuttige informatie en tips voor iedere paardenhouder. Ook leren de bezoekers een te dik paard herkennen en helaas zijn al velen tijdens de eerste lezingen tot de conclusie gekomen dat het wel een paar kilotjes minder mag.

De avonden zullen in augustus en september nog gehouden worden in Ermelo, Muiderberg, Hellevoetssluis, Kaatsheuvel, Arnhem, Hillegom, Heijen, Emmen en Tolbert. Vooraf aanmelden is belangrijk, want vol=vol. Meld je aan

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina