Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

NHK lanceert uitgebreide website


16-07-2010

Nederlands Hippisch Kenniscentrum voor kennisontsluiting in paardensector......


Kennis verbreden bij paardenhouders is een belangrijk punt waar VoerVergelijk zich voor inzet. De doelstelling van het Nederlands Hippisch Kenniscentrum(NHK) sluit hier volledig op aan.

Zij hebben afgelopen week een website gelanceerd voor het ontsluiten van kennis voor een breed publiek over paarden en over het houden van paarden.

Voorzitter John Bierling van de Adviesraad Kennisontsluiting van het Nederlands Hippisch Kenniscentrum heeft de uitgebreide website van het NHK officieel in gebruik gesteld.

“We zijn heel blij met dit begin”, aldus Fenna Westerduin, coördinator van het NHK,. “We beseffen natuurlijk heel goed dat de huidige website een start is. In de komende tijd zal nog veel meer kennis via de website beschikbaar worden gemaakt en zal de zoekstructuur nog verder worden verbeterd”

Op de website van het NHK is informatie te vinden over uiteenlopende zaken binnen de paardensector.

Vanuit de beginpagina kan direct in de bibliotheek gezocht worden, maar er kan ook eerst een selectie gemaakt worden naar de belangrijkste groepen Bedrijf, Paard of Ruiter. Binnen deze hoofdindeling is specifieke kennis over deze kernthema’s te vinden. Daarnaast zijn bijvoorbeeld videocursussen te vinden op de website (in de rubriek NHK-TV) en zijn antwoorden op veelgestelde vragen samengebracht in FAQ-rubrieken.

Ook is het mogelijk om eigen vragen te stellen. De experts van het NHK zullen zich inspannen deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Meer info: Website Nederlands Hippisch Kenniscentrum

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina