Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

NIEUW! De Hartog 5* Star Complete Care Senior


02-09-2019
advertorial


Hartog paardenvoeders brengt een compleet nieuw paardenvoer op de markt onder “ de Hartog Pure & Nature paardenvoerlijn” alle Hartog Pure & Nature producten zijn vrij van graan en melasse en op basis van alleen maar natuurlijke grondstoffen. 

De naam van het product is 5* Star Complete Care Senior en zoals de naam al doet vermoeden, is het product uitermate geschikt voor oudere paarden en paarden met gebitsproblemen. De ruwvoermix met balancer kan gevoerd worden als compleet voer en functioneert als ruw- en krachtvoer in één product. 

5* Star Complete Care Senior met 5 unieke eigenschappen:

♦ Zeer smakelijk en compleet paardenvoer 

♦ Verrijkt met balancer die bestaat uit vitaminen, mineralen en sporenelementen  

♦ Met unieke kruidentinctuur ter ondersteuning van de fysieke en mentale gezondheid  

♦ Laag suiker- en zetmeelgehalte,  melasse- en graanvrij 

♦ Uitermate geschikt voor senioren, revaliderende paarden en paarden met verminderd kauwvermogen

Dit “Complete Care“ paardenvoer met vitaminen, mineralen en sporenelementen is geschikt voor alle rassen. Tijdens het samenstellen van de fijne ruwvoermix is extra rekening gehouden met paarden met verminderd kauwvermogen (slecht gebit). Daarnaast bevat het product een unieke kruidentinctuur die een positieve uitwerking heeft op het bindweefsel en de gemoedstoestand en helpen de stoffen de hormoonhuishouding reguleren.

De balancer bevat een rijk aminozurenpatroon en extra vitaminen, mineralen en organisch gebonden sporenelementen. Dit maakt het product uitermate geschikt voor oudere paarden en paarden die revalideren van een blessure of operatie.

Paarden kunnen op latere leeftijd moeite hebben met de aanmaak van vitaminen C en K. De Hartog 5* Star Complete Care Senior bevat extra vitaminen C en K ter ondersteuning van de weerstand en de glucoseregulatie.

Meer weten: Hartog Complete Care Senior

Bekijk en vergelijk Hartog Complete Care Senior op VoerVergelijk.nl

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina