Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

NIEUW: Hartog Lucerne-mix Digest


03-09-2018
advertorial


Natuurlijke ondersteuning voor een evenwichtige maag- en darmfunctie
Paarden die een graanrijk of vezelarm rantsoen krijgen, blootgesteld worden aan stress of te maken hebben met ziekte, ontwikkelen eerder maag- en darmklachten. De klachten bestaan uit;  maagzweren, een onbalans in de darmflora, beschadigingen aan het darmslijmvlies of een verkeerde zuurbase. Voor deze paarden heeft ruwvoerfabrikant Hartog de Lucerne-mix Digest ontwikkeld. De Lucerne-mix Digest is verrijkt POWERSTART®. Dit speciale mengsel met natuurlijke micro-elementen wordt gecombineerd met zuurbuffers, prebiotica en gistculturen.

Ontdek de kracht van de unieke POWERSTART® formule
De Lucerne-mix Digest is verrijkt met POWERSTART® en draagt bij aan een beter immuunsysteem en aan een betere opname van nutriënten en water. Uit onderzoek is gebleken dat de formule een positief effect heeft op de kwaliteit (villus crypte ratio) van de darmvilli en de afdichting van de darmwand (tight junctions)., De gistculturen en prebiotica ondersteunen de groei en ontwikkeling van een gezonde populatie micro-organismen in de darmen. Door deze verbetering is het paard minder vatbaar voor schadelijke bacteriën waardoor een betere darmimmuniteit ontstaat.

Vooral bij sportpaarden, oudere paarden en (chronisch) zieke paarden ontwikkelen zich eerder beschadigingen aan de maagwand of zelfs maagzweren. In de draf- en rensport heeft 60 -90% van de paarden last van maagproblemen zoals maagzweren. In de reguliere dressuur- en springsport en recreatie ontkomen paarden niet aan deze problematiek. Hartog Lucerne-mix Digest verhoogt de speekselaanmaak en kauwfrequentie. De zuurbuffers beïnvloeden de zuurtegraad in het maagdarmstelsel op positieve wijze en de POWERSTART® formule beschermt het maagslijmvlies.

Waarom is de Hartog Lucerne-mix Digest anders dan de andere producten voor maag- en darmproblemen?
Lucerne-mix Digest begint bij de basis, namelijk: goed ruwvoer! De ruwvoermix is zeer breed inzetbaar (preventief en bij ziekte) en kan gecombineerd worden met alle soorten krachtvoer (bij voorkeur suiker- en zetmeelarm krachtvoer).
Alles weten over onze unieke POWERSTART® formule? ? Check het HIER!

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina