Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Dag van het oudere paard: 9 juni


24-04-2018


Natuurlijk gun je jouw paard een zo mooi mogelijke oude dag, maar hoe doe je dat precies? En waar kun je op jonge leeftijd al mee beginnen, zodat jouw paard jong fit en gezond oud wordt?

Tijdens de 5e editie van de Dag van het Oudere Paard, georganiseerd door Stichting De Paardenkamp in Soest, kun je hier alles over leren. Meer dan dertig sprekers, waaronder dierenartsen en wetenschappers van de Universiteit Utrecht, gedragsdeskundigen en hippisch experts vertellen je alles over voeding, gezondheid en gedrag van jonge én van oudere paarden.

Van 09.30 uur tot 16.30 uur zijn de poorten van Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96 in Soest voor je geopend. Neem jij deel aan een lezing over beter stalmanagement door Mariette Kunst, pijnherkenning door Thijs van Loon of wil je meer leren over paardengedrag van bijvoorbeeld Annemarie van der Toorn of Machteld van Dierendonk? Ben jij van plan op reis te gaan met jouw paard? Carolien Staal vertelt je hoe je dit aan kunt pakken. En is jouw paard een beetje te dik? Bezoek dan de lezing van dr. ing. David van Doorn, hij vertelt je alles over ‘Sonja Bakkeren voor paarden’. Er is een ruime keuze aan interessante onderwerpen, zowel voor eigenaren van een jong paard als van eigenaren van een ouder paard.

Op het gezondheidsplein vind je diverse kraamhouders en sprekers die klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden en die je meer informatie kunnen geven. Heb je zin om leuke paardenspullen te shoppen? Neem dan eens een kijkje in de winkel met gebruikte paardenspullen of bij een van de standhouders op het gezondheidsplein.

Daarnaast staan er uiteraard nog 120 ontzettend leuke, oudere paarden op De Paardenkamp. De bewoners! En die kijken uit naar het bezoek.

Graag tot ziens op zaterdag 9 juni! Ga voor het volledige programma en entreebewijzen naar: https://dagvanhetouderepaard.nl/

Dag van het Oudere Paard
Zaterdag 9 juni 2018 van 9.30 uur – 16.30 uur
Birkstraat 96, 3768 HL Soest
 

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina