Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

(Online) cursussen paardenvoeding bij ANIVADO


09-12-2017
advertorial


Bang voor verveling tijdens de feestdagen?! De ‘live’ cursussen Paardenvoeding van ANIVADO staan weer voor de deur! Begin nu nog met de online Basiscursus Paardenvoeding en sluit aan bij de ‘live’ cursussen die gegeven worden in het voorjaar van 2018.

ANIVADO(.nl) geeft u de mogelijkheid om online en op eigen tempo de basisprincipes van de paardenvoeding eigen te maken. Met de online Basiscursus Paardenvoeding leert u deze basisprincipes van de paardenvoeding aan de hand van de verteringsfysiologie en het natuurlijk opnamegedrag van het paard. Daarnaast leert u werken met het CVB Voedernormen boekje voor Paarden en leert u eenvoudige rantsoenberekeningen maken en rantsoenevaluaties uitvoeren m.b.v. een onlinerantsoenberekeningsprogramma.

De cursus wordt gegeven op mbo-4 niveau en heeft zowel een praktische als theoretische insteek. Deze cursus is ontwikkeld door dr. ing. David van Doorn MSc, wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van de paardenvoeding met ruim 10 jaar werkervaring in de paardenvoedingsindustrie. Na het volgen van de online basiscursus op anivado.nl kunt u doorstromen naar een aantal verdiepende ‘live’ cursussen (hbo-niveau). Deze cursussen hebben de volgende thema’s: voeding van het sportpaard (3 februari 2018), voeding van het paard met spier- en locomotieproblemen & problemen aan het maagdarmkanaal (17 maart 2018) en voeding van het paard met onder- of overgewicht, insulineresistentie en hoefbevangenheid. Deze cursussen worden aangeboden i.s.m. met Aeres Training Centre Barneveld.

Naast de Nederlandse cursussen biedt ANIVADO ook een Engelstalige online basiscursus op hbo/wo niveau aan: Global Equine Nutrition I. Deze cursus is tot stand gekomen in samenwerking met dr. Andrea Ellis van UNEQUI en is bedoeld voor diegenen die naast de basiskennis een verdere verdieping en internationale benadering van de paardenvoeding zoeken. Een uitgebreide omschrijving van deze cursus vindt u op anivado.nl onder “ons aanbod”. Profiteer nog tot 1 januari van de speciale aanbieding!
 

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina