Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Neem een plukje hooi of kuilgras mee naar Horse Event


02-09-2015


VoerVergelijk.nl is dit jaar wederom aanwezig op Horse Event. Dit fantastische paardenevenement wordt dit jaar gehouden op 11, 12 en 13 september in Ermelo.

Je kunt VoerVergelijk vinden in de stand van Bit (nr. 83), waar leuke acties worden gehouden. Neem een plukje hooi of kuilgras mee naar de Bit stand en laat deze beoordelen door de specialisten van VoerVergelijk. Door middel van ruiken, voelen en kijken kun je veel inzicht krijgen in het ruwvoer dat je aan jouw paarden voert. In de stand zijn ook diverse kwaliteiten hooi en kuilgras te bekijken waarover uitleg wordt gegeven. Tevens is van elke partij een ruwvoeranalyse beschikbaar. Test vervolgens jouw kennis en doe mee met de actie en maak kans op een ruwvoeranalyse van de BLGG ter waarde van € 115,-.

Daarnaast organiseert Bit het NK paardenvlechten, je kunt op de foto met mascotte Mister Bit, racemonsters Big foot en uk delen ballonnen uit en er worden diverse Meet and Greets georganiseerd met o.a. Anky van Grunsven en Imke Schellekens Bartels. Lees meer over de acties van Bit op Horse Event

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina