Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Help ons doneren voor oude paarden in Nederland


26-08-2015


VoerVergelijk.nl gaat Stichting De Paardenkamp steunen en jij kunt dit bedrag vergroten. Niet door te betalen, maar door jouw bijdrage te leveren door het invullen van een vragenlijst.

Nicole Slijkerman van VoerVergelijk is bezig met de afronding van haar parttime studie Master of Science in Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Haar afstudeerscriptie gaat over de invloed van drijfveren en leiderschap op bevlogenheid van medewerkers in het Midden- en Klein bedrijf. Om dit onderzoek verder te helpen zijn veel ingevulde vragenlijsten nodig.

Voor iedere volledig ingevulde vragenlijst doneert VoerVergelijk € 2,- aan Stichting De Paardenkamp. Aangezien er enkele honderden vragenlijsten benodigd zijn, kan dit bedrag snel oplopen. De donatie zal gebruikt worden voor een ruwvoersysteem in de nieuwe paddock bij Stichting De Paardenkamp. Dit komt ten goede aan het welzijn van de bejaarde paarden.

Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 10 - 15 minuten, maar hiermee kun jij de oude paarden in Nederland helpen. Doe je mee?

Vul hier de vragenlijst in en verdien € 2,- voor Stichting De Paardenkamp


Stichting De Paardenkamp is een rusthuis in Soest waar oudere paarden en pony’s van een welverdiende en goed verzorgde oude dag kunnen genieten. Voor veel paarden en pony’s is geen plaats meer als zij ouder dan 20 jaar zijn, daarom is Stichting De Paardenkamp meer dan 50 jaar geleden opgericht. De Stichting heeft inmiddels drie boerderijen in beheer met genoeg graas- en stalruimte voor ruim 120 paarden en pony’s. Toch heeft Stichting de Paardenkamp sinds jaar en dag een wachtlijst.

De bestaande paddock op Vosseveld is door uitbreiding van het aantal paarden te klein geworden. Om het welzijn van de paarden te verbeteren wordt de paddock met zeker 200 m2 vergroot en wordt een goede drainage aangelegd. Dit project wordt dit jaar uitgevoerd en hiervoor is geld nodig. De donatie van VoerVergelijk zal gebruikt worden om de paarden in deze nieuwe paddock op een welzijn verhogende manier van ruwvoer te voorzien. Bekijk de website van Stichting de Paardenkamp

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina