Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Aantal negatieve beoordelingen verwijderd


26-04-2010

In verband met poging tot misbruik van VoerVergelijk.nl....


Een medewerker (of diverse medewerkers) van een bekende voerproducent heeft onder minimaal acht verschillende fictieve namen en e-mailadressen negatieve beoordelingen geschreven bij producten die erg goed scoren in de top 3 per categorie. Reden hiervan was waarschijnlijk een poging tot het verlagen van het gemiddelde cijfer van deze producten.

Deze negatieve beoordelingen zijn verspreid in april geplaatst bij verschillende producten. Doordat de beoordelingen opvielen bij onze redactie zijn alle ip-adressen nagetrokken. Hieruit bleek dat de beoordelingen van deze verschillende namen en e-mailadressen afkomstig waren van één ip adres op naam van een bekende voerproducent. Alle beoordelingen afkomstig van dit ip-adres zijn uit de database verwijderd en dit ip-adres komt op de zwarte lijst te staan.

De negatieve beoordelingen zijn verwijderd bij de volgende producten:
Pavo Podo Lac
Cavalor Probreed
Racing Horse Feed Excellent
Cavalor Strucomix Original
Besterly Coldmix
Mijten Herbamix

Het verwijderen van deze beoordelingen heeft geen invloed op de Top 5 Producenten. Alle gemiddelde cijfers zijn hetzelfde gebleven door het grote aantal beoordelingen.

Alle beoordelingen op VoerVergelijk.nl worden voor plaatsing gecontroleerd op, naam, e-mailadres, ip-adres en of de inhoud voldoet aan de spelregels. Vanaf vandaag is de controle nog meer aangescherpt, zodat dit soort misbruik nog sneller gesignaleerd wordt.

Bekijk het overzicht van de best gewaardeerde producten en producenten: http://www.voervergelijk.nl/beoordelingen.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina