Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Puur Natuur!


08-02-2015
advertorial


Veel ruwvoer bevat een behoorlijk hoeveelheid suikers, juist te weinig eiwit of het vochtpercentage schommelt enorm. Hartog heeft een nieuw ruwvoer: De Hartog Fibre-mix. Deze vezelrijke ruwvoermix is PUUR natuur! Het bevat geen melasse en geen conserveringsmiddelen. Dit is ook niet nodig want door het droogproces blijven de voedingstoffen in het product zeer goed behouden.

Verhoog de kwaliteit van het ruwvoerrantsoen
Hartog Fibre-mix is een hoogwaardige mix van stengelig gedroogd gras,  verrijkt met Hartog Luzerne, boordevol natuurlijk gevormde vitaminen, mineralen & eiwitten. De Fibre-mix kan onbeperkt gevoerd worden want het product bevat weinig suikers. Het is hierdoor zeer geschikt voor sobere rassen en senioren. Ook topsporters gebruiken Fibre-mix onderweg op concours en op stal vanwege de constante kwaliteit en het hoge vezelgehalte. Verhoog de kwaliteit van het ruwvoerrantsoen met Fibre-mix!

Hartog Fibre-mix is een strak geperst, compact baaltje van 50x30x30 cm. Dit product past uitstekend in de Hartog Voerbox. De Hartog Voerbox is uitgevoerd met een metalen rek, die constant op het voer rust, waardoor een langzame opname van het ruwvoer wordt gecreëerd.

Voederadvies:
Ter vervanging van, of in combinatie met, hooi en (voordroog)kuil
Richtlijn: 1 - 1,5 kg Hartog Fibre-mix per 100 kg lichaamsgewicht per dag.
Combineer de Hartog Fibre-mix met de Balance Structuurmuesli voor een uitgebalanceerd rantsoen met een laag suikergehalte.
TIP: Meng de Fibre-mix met het krachtvoer en vertraag op de voeropname en verhoog de kauwfrequentie.

Lees meer over Hartog Fibre-Mix op www.hartog-lucerne.nl

Bekijk Hartog Fibre-Mix op VoerVergelijk.nl
 

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina