Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

VoerVergelijk bewijst zich als platform voor paardenvoer


26-01-2013


VoerVergelijk heeft zich in het afgelopen jaar bewezen als platform over het voeren van paarden. De website krijgt steeds meer naamsbekendheid. Meer en meer paardenhouders weten hun weg te vinden naar de website als zij iets willen weten - of delen over het voeren van paarden.

In 2012 is er wederom een grote groei in bezoekersaantallen zichtbaar ten opzichte van voorgaande jaren. In 2010 trok de website ruim 117.000 bezoekers. Dit aantal verdubbelde in 2011 bijna naar 223.000 bezoekers en in 2012 is de website 310.000 keer bezocht. De bezoekers van module SupplementenVergelijk  wordt hierin meegerekend.

Bezoekers vinden hun weg naar VoerVergelijk via zoekmachines als Google, forums waaronder Bokt, maar ook via de verschillende partners. Naast de bestaande partners zoals Horses.nl, Vereniging Eigen Paard, Nederlands Hippisch KennisCentrum en Abouthorses.tv heeft VoerVergelijk sinds kort ook een samenwerking met DeHoefslag.nl.

Het team is in december uitgebreid met een exta voerconsultant: ir. Olga Dansen. Olga is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit voor de masteropleiding Animal Nutrition, gespecialiseerd in paardenvoeding. Olga zal het team ondersteunen door het schrijven van teksten, artikelen en beantwoorden van vragen. Lees meer over het team

In totaal heeft VoerVergelijk inmiddels meer dan 300 vragen van bezoekers beantwoord over het voeren van paarden. Deze vragen en antwoorden zijn op de website gepubliceerd en daardoor bruikbaar voor iedere bezoeker, met verwijzingen naar de waardevolle informatie in de kennisbank. 

Begin 2013 wordt de kennisbank van VoerVergelijk opnieuw ingericht. De informatie in de kennisbank is zo omvangrijk geworden dat deze opnieuw ingericht zal worden, zodat iedere bezoeker nog gemakkelijker de informatie kan vinden die hij/zij nodig heeft.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina