Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Win een ruwvoerpakket op Horse Event


27-08-2012


Het Horse Event, het jaarlijkse hoogtepunt voor de paardenliefhebber dat 7, 8 en 9 september weer in Deurne plaatsvindt, wordt dit jaar nog aantrekkelijker om te bezoeken. Op initiatief van VoerVergelijk, PaardenKennisCentrum, Equilin en BLGG wordt tijdens het Event een ruwvoerquiz aangeboden.

De vraag wat goed ruwvoer is, uit welke bestanddelen het moet bestaan en of wat nu precies jouw paard nodig heeft, vergt toch wel enige voorkennis. Met de ruwvoerquiz kun je nagaan of je die hebt, maar bovendien kun je er een ruwvoerpakket ter waarde van ruim € 200,- mee winnen!

De ruwvoerquiz wordt tijdens Horse Event ondersteund door diverse clinics over het voeren van paarden verzorgd door Equilin/VoerVergelijk en het PaardenKennisCentrum.

Het PaardenKennisCentrum richt zich op kennisoverdracht en productontwikkeling met betrekking tot het welzijn van paarden. Bekend is het onderzoek dat het PKC heeft gedaan naar overgewicht bij paarden. Ook de Little Bit-producten, waarmee het voederen van paarden kan worden geproportioneerd, vinden gretig aftrek.

Equilin staat voor „essential horse supplements“, supplementen die er echt toe doen, in de juiste doseringen en verhoudingen, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeld door veterinairen. Met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in onze producten die bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor mens, natuur en dier.

VoerVergelijk is een onafhankelijke website voor het zoeken, vergelijken en beoordelen van ruim 700 soorten paardenvoer en meer dan 1000 supplementen voor paarden. De kennisbank bevat informatie over vele onderwerpen.

BLGG ontwikkelde EquiFeed®, het voederwaardeonderzoek speciaal voor paarden, zo weet je precies hoeveel voedingsstoffen je paard met het hooi of kuilgras binnenkrijgt.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina