Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Win o.a. dressuurles van Marlies van Baalen!


30-06-2012
advertorial


Win met de Bruysend.nl Sponsorwedstrijd. Voor ambitieuze ruiters die in 2013 optimaal voorbereid wedstrijden willen rijden organiseert Bruysend.nl een wedstrijd. Het te winnen sponsorpakket bestaat onder andere uit privéles van Marlies van Baalen, gesponsorde kleding en accessoires en professionele training en begeleiding voor zowel paard als ruiter.

Tot en met 30 juli 2012 kunnen filmpjes worden ingezonden waarna een deskundige jury een selectie zal maken van de 12 meest talentvolle deelnemers. Vervolgens zal via YouTube een publieksstemming worden gehouden en de 6 populairste deelnemers zullen uiteindelijk bij Dressuurstal van Baalen de finale rijden. De winnaar ontvangt het totale sponsorpakket en wordt een jaar lang gevolgd bij wedstrijden.
Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Kijk voor alle informatie op http://www.bruysend.nl

Hoe kun je meedoen? (1 juni – 30 juli)
Maak een filmpje van ongeveer 10 minuten waarin goed te zien is wat jij kunt met jouw paard of pony. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed gereden proef, training of wedstrijd. Uiteraard geldt, hoe beter de kwaliteit van het filmpje hoe meer kans je maakt omdat de jury dan goed kan beoordelen.

Plaats dit filmpje online. Bijvoorbeeld op jouw eigen YouTube kanaal, een gedeelde server of in een dropbox.  Je mag het filmpje ook op CD of USB stick zetten en naar Bruysend toesturen per post maar let op, zij zullen deze niet aan je terugsturen! Je kunt tot en met 30 juli 2012 jouw filmpje insturen. Stuur een e-mail aan sponsorcontract@bruysend.nl met daarin jouw gegevens en uiteraard de link naar de plek waar jouw filmpje gevonden kan worden.

Wat kun je winnen?
Het sponsorcontract bestaat dit jaar uit o.a.
- 3 privélessen van Marlies van Baalen
- 5 zakken Equilin Basic
- 1 maand magneetvelddeken huur van MagnaCare
- Trainingstraject op de flexchair door Orthomedic
- 2 trainingen in de Seawalker door Health 4 Horses
- 5-rittenkaart sportmassage van Simone Bruys
- kleding en accessoires van Super Horse
De winnaar zal dus optimaal voorbereid aan wedstrijden gaan deelnemen!

Meer informatie met betrekking tot deze wedstrijd is te vinden op http://www.bruysend.nl

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina