Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Nieuwe inzichten in strijd tegen OCD


08-02-2012


Een onafhankelijk tweejarig onderzoek van de GD heeft aangetoond dat het mogelijk is om OC(D) significant terug te dringen met voeding. De resultaten van dit baanbrekende onderzoek zijn afgelopen week gepresenteerd tijdens het KWPN Osteochondrose College en het Internationale Dierenartssymposium in Den Bosch. De speciale samenstelling is verwerkt in een voedingssupplement en wordt exclusief verkocht door Pavo.

Pavo Podo Care is een nieuw supplement waarvan wetenschappelijk aangetoond* is dat het OC(D) significant kan reduceren bij veulens. Probeer het zelf en win één van de 3 gratis dekkingen t.w.v. 1500,-.

Pavo Podo Care is speciaal ontwikkeld voor veulens vanaf 6 weken tot 12 maanden en ondersteunt het botmetabolisme tijdens de eerste snelle groeiperiode. Volgens Pavo zit het geheim in de juiste verhouding van calcium, magnesium en fosfor en in de speciale vorm waarin deze mineralen worden aangeboden. Ook voor dit Pavo supplement geldt de niet-lekker-geld-terug garantie. Kijk voor de voorwaarden op www.pavo.net

* Het onderzoek is uitgevoerd door de Gezondheidsdienst voor Dieren (Deventer) in samenwerking met de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht (2011).

Lees meer over het onderzoek:
Onderzoek 01-02-2012: Effect van supplement op OCD

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina