Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Winnaars NHK Kennisquiz bekend


11-09-2011

Finale op Horse Event....


De vijf beste deelnemers van de NHK Kennisquiz zijn uitgenodigd voor de finale op Horse Event. De finalisten kregen tien vragen in de verschillende categorieen van de Kennisquiz. Na deze tien vragen waren de plaatsen binnen de categorieen onder de 25 jaar duidelijk. In de categorie boven de 25 jaar was er nog een shoot-out vraag nodig.

In de categorie boven de 25 jaar heeft Laura Ginsel met een eerste prijs een deken van Dominick gewonnen. Tweede is Ingrid Heijs geworden. Zij heeft een KNHS polo gewonnen. Derde was Mieke van As. Zij heeft een bemonsteringspakket van de Gezondheidsdienst voor Dieren gewonnen.

In de categorie onder de 25 jaar is Desiree Duis eerste geworden. Zij is hierdoor nu de trotse bezitster van een Ipod Shuffle. Tweede was Janneke Nagelhout. Zij heeft ook een KNHS polo gekregen. Derde was Joyce de Hoogh. Zij kreeg ook een bemonsteringspakket van de GD.

In totaal hebben bijna 650 personen meegedaan aan de Kennisquiz. De gegevens worden nu geanalyseerd om te bekijken over welke onderwerpen deze mensen al veel kennis over hadden. Duidelijk was dat meerdere thema's moeilijk werden gevonden. Bij de onderwerpen 'Huisvesting' en 'Trainingsleer' had niemand alle vragen goed beantwoord. Voeding was duidelijk beter gemaakt, al waren dit toch moeilijke vragen. De vragen met de goede antwoorden worden binnenkort op de NHK website gepubliceerd.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina