Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

Pavo zakgoed in nieuwe verpakking


16-06-2011

Nieuwe uitstraling en gewicht.....


Het hele assortiment van Pavo is vernieuwd. De nieuwe huisstijlkleuren geven alle producten een uniforme Pavo uitstraling. Er is duidelijk onderscheid tussen fokkerij- sport- en algemene producten, zodat u gemakkelijk uw weg vindt in het Pavo assortiment.

 

In het nieuwe assortiment zijn alle muesli’s verpakt in een handige 15 kg zak; de brokken gaan van 25 naar 20 kg per zak. Dit is het maximaal toegestane til-gewicht voor winkelpersoneel. Samen met de ‘easy-opening’ aan de onderkant van alle zakken wil Pavo het gebruikersgemak voor haar klanten vergroten.

Pavo Kruidenmelange en Pavo HerbaSan zijn voorlopig de enige twee producten die niet meegaan in de nieuwe uitstraling. Deze twee producten worden later aangepast.

Pavo Explosive (brok) en Pavo Melange (muesli) verdwijnen uit het zakgoed assortiment. Pavo adviseert u om in plaats daarvan om te schakelen naar Pavo EnergyControl (brokken) of de nieuwe muesli: Pavo Triple P, een smakelijke sportmuesli met direct beschikbare energie voor explosieve prestaties.

VoerVergelijk houdt ook alle wijzigingen van het Pavo assortiment in de gaten.

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina