Best beoordeeld

Gemiddeld cijfer van minimaal 20 beoordelingen per product.

Nieuwste producten

DOE MEE aan de Kennisquiz


31-05-2011

van het Nederlands Hippisch Kenniscentrum!....


Weet jij alles over de gezondheid, huisvesting en training van je paard of pony? Daar kun je nu achter komen door deel te nemen aan de tweede editie van de NHK Kennisquiz. In deze quiz staat het welzijn van het paard in verschillende onderwerpen centraal.  Op de website van het NHK kan iedereen deelnemen.

Vijf finalisten per leeftijdscategorie worden uitgenodigd voor een spannende finale op Horse Event 2011. Ook zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder een iPod, een GD Horsecare pakket twv € 125,-  en een 300 grams weidedeken van Dominick. Bovendien wordt onder alle deelnemers  elke maand  een vliegendeken van het merk Dominick verloot.

De Kennisquiz sluit op 15 augustus. Op donderdag 1 september worden de finalisten uit twee leeftijdscategorieën (t/m 24 jaar en vanaf 25 jaar) bekend gemaakt op de website van het NHK. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging en toegangskaarten voor de 10e editie van Horse Event.

De quiz is mede mogelijk gemaakt  door medewerking van diverse organisaties en instellingen, namelijk: NHK, GD Deventer, Dominick.nl, Paarden Kennis Centrum, VoerVergelijk.nl, KNHS, FNRS, Hogeschool HAS Den Bosch, Helicon NHB Deurne, Machteld van Dierendonck en de WUR Animal Science Group.

 

Doe mee aan de NHK kennisquiz

Naar het nieuws-archief | Naar de home pagina