Wie zijn wij?


Nicole Slijkerman MSc.
Eigenaresse VoerVergelijk.nl
Nicole is afgestudeerd aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden voor de opleiding Paard & Management en heeft in 2015 haar parttime Master in Management afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit. Van kleins af aan is zij actief in de dressuursport en heeft een jong paard opgeleid naar de Z2. Na haar HBO opleiding is zij vier jaar werkzaam geweest bij voerproducent Hartog als voedingsdeskundige. Tijdens haar werk en hobby als paardenhouder kwam zij tot de ontdekking dat het aanbod in voerland oneindig is en de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Om inzicht te geven in de markt en daarbij kennis en ervaringen te delen is zij de website VoerVergelijk.nl gestart.

drs. Annette van Weezel Errens
Veterinair adviseur VoerVergelijk.nl
Annette is afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Gedurende haar studie heeft zij diverse bijbaantjes gehad als groom. Nu is zij werkzaam als veterinair adviseur en speelt in op de preventieve veterinaire zorg. Tevens heeft zij een boek geschreven: The Equinesports Veterinary Manual, waarin ins- en outs van doping en therapeutische middelen in de paardensport beschreven worden. Annette heeft "het Nieuwe Voeren" ontwikkeld. Een voedingsconcept op basis van de natuurlijke behoeften van het paard. Kijk voor meer informatie en het gratis handboek "Het Nieuwe Voeren" op www.equilin.eu. Annette heeft een adviserende rol binnen VoerVergelijk.nl en schrijft regelmatig columns.
 
ir. Marike Jacobs
Voerconsultant & Columniste VoerVergelijk.nl
Marike is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit voor de masteropleiding Animal Nutrition en gespecialiseerd in paardenvoeding. Tijdens haar jeugd had zij verschillende verzorgpony’s en –paarden, en raakte door ervaringen met diverse gezondheidsproblemen steeds meer geïnteresseerd in voeding. Na haar hbo-opleiding aan HAS Den Bosch besloot zij zich verder in dier- en paardenvoeding te specialiseren. Tijdens haar studie schreef Marike o.a. artikelen voor PaardenSport en verder werkt ze als stalmedewerker op een pensionstal. Mennen is haar favoriete tak van de paardensport, maar voeding en verzorging, en het waarborgen van de ‘happy athlete’ vanuit dat oogpunt, hebben de meeste aandacht.

ir. Olga Dansen
Voerconsultant & Columniste VoerVergelijk.nl
Olga is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit voor de masteropleiding Animal Nutrition en gespecialiseerd in paardenvoeding. Tijdens haar studie aan HAS Den Bosch raakte zij geïnteresseerd in diervoeding. Door haar stage aan de Universiteit in Utrecht, waar zij een onderzoek deed naar een mogelijk verband tussen voeding en een chronische dunne darmontsteking bij paarden, werd haar duidelijk dat ze graag in de paardenvoeding verder zou willen. Eenmaal afgestudeerd aan de HAS besloot ze zich nog verder te willen verdiepen in de dier/paardenvoeding door de masteropleiding Animal Nutrition te gaan volgen. Verder werkt Olga als stalmedewerker op een manege/pensionstal en heeft ze een eigen paard waar ze dressuurwedstrijden mee rijdt, maar ook graag een bosrit mee gaat maken.
 
Jessica Stommel
Administratief medewerker marketing
Jessy studeert Equine Sports and Business aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Zij is opgegroeid op het paardenbedrijf van haar ouders in Duitsland en heeft gedurende haar opleiding in Duitsland bij verschillende sportstallen gewerkt. Van kleins af aan hebben haar ouders haar geleerd dat voeding een heel belangrijk onderwerp in de paardenhouderij is en zij heeft veel interesse voor dit thema. Zij is actief in de springsport tot de klasse ZZ en leid vooral jonge paarden op.