Nicole Slijkerman

Nicole Slijkerman


Nicole is afgestudeerd aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden voor de opleiding Paard en Management en Master of Science in Managemeen. Van kleins af aan is zij zeer actief in de dressuursport. Na haar opleiding is zij vier jaar werkzaam geweest bij voerproducent Hartog als voedingsdeskundige. Sinds 2009 is zij eigenaresse van VoerVergelijk.nl

Samen kun je meer dan alleenVanuit mijn passie “paarden” ben ik in 2009 gestart met het nieuwe initiatief VoerVergelijk.nl. Een vergelijkingswebsite voor paardenvoer die zich langzaam heeft ontwikkeld tot een platform voor paardenvoer. VoerVergelijk.nl is dé onafhankelijke bron voor informatie over onderwerpen die direct of indirect te maken hebben met het voeren van paarden. In 2010 is de supplementenmodule aan de website toegevoegd, waarbij de database verder werd uitgebreid. In de loop der jaren is het team van VoerVergelijk gegroeid en heeft de website inmiddels ca. 40.000 unieke bezoekers per maand en nu is het moment gekomen voor een volgende belangrijke stap.

Op 8 juli heb ik een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend met Eisma Horsesmedia, het bedrijf achter de titels: Paardenkrant, Horses.nl en Bit. Tot op heden was er op kleine schaal een samenwerking met Horses en Paardenkrant. In de nieuwe samenwerkingsvorm zal Eisma Horsesmedia de acquisitie voor VoerVergelijk.nl gaan verzorgen en gezamenlijk zullen wij initiatieven ontplooien om nu nóg meer paardenhouders te voorzien van onafhankelijke informatie over het voeren van paarden.

De samenwerking met Eisma Horsesmedia zorgt ervoor dat het bereik van VoerVergelijk nog vele malen groter wordt. Hierbij streven wij ernaar om het kennisniveau over het voeren van paarden in Nederland  te verhogen, waardoor minder paarden op onjuiste manier worden gevoerd en daarmee vele aandoeningen voorkomen kunnen worden.

Tijdens het Horse Event op 11, 12 en 13 september zullen wij starten met een gezamenlijke (kennis)presentatie.
 
meer columns | Naar de home pagina
Reacties (0)Naam
E-mail
Update Houdt mij op de hoogte

Reactie