Bezoekersvraag

Kennisbank

Suiker- of melassevrije slobber


Door bezoeker Leeuwen op 14-09-2011

Mijn paard mag i.v.m. een schimmelinfectie in de darmen met als gevolg chronische diarree geen voer waar suiker/melasse in zit. Kunt u mij adviseren? Alles wat hij lekker vindt en eet, zit suiker/melasse in? Hij krijgt nu Bioron muesli en Pavo Natural Balance en dat mag hij eten maar het is een erg kieskeurige eter. Hij wel gek op slobber maar dat mag hij ook niet meer. Weet u of er een suiker/melasse vrije slobber bestaat?
Antwoord:

Door middel van de zoekfunctie van VoerVergelijk.nl kun je voeders zoeken met een gewenste zoekopdracht. De zoekfunctie zal de resultaten geven van alle producten die in onze database zijn verwerkt. In de zoekfunctie kun je ook zoeken op slobbers zonder melasse.

Er bestaan echter geen voeders die suikervrij zijn. Alle krachtvoeders bevatten een aantal procent suikers. Je kunt echter wel zoeken naar een product met zo min mogelijk suikers. Hiervoor is ook de suikerchecker beschikbaar. De suikerchecker kun je halverwege op de homepagina vinden.

N.B. Je geeft aan dat je Pavo Natural Balance voert, maar dit product bestaat niet. Waarschijnlijk is het Pavo Nature's best of Havens Natural Balance.

Naar alle bezoekersvragen | Naar de home pagina

Reacties (0)


Naam
E-mail
Reactie
Update Houdt mij op de hoogte

Anti-spam